RETOUREN

In een paar stappen je retour regelen:

  1. Mail naar info@wemakeyourday.nl en meld je retour. Je bent niet verplicht een reden te geven, maar feedback is altijd welkom!
  2. Retourneer je pakketje naar: MYD, Waterkolk 14, 7462JR Wierden
  3. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel is het fijn om feedback te ontvangen.

Je krijgt het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren van sale items is geen enkel probleem. We schrijven hiervoor een tegoedbon uit die je vrij kunt besteden in de webshop.
Let op: betalingen die gedaan zijn met een cadeaubon zijn niet inwisselbaar voor geld. Na gebruik van een cadeaubon bij MYD wordt er geen terug storting op jouw rekening gedaan, maar zal er een tegoedbon van MYD worden uitgeschreven binnen 14 dagen.